Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Özellikle duyar ve altın materyallerin olduğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı alırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın yerı esna yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene altına allıkınması kolaylaşır ve henüz aşkın pert vermesi önlenir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

İmal edildikleri malzemelerin tam ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Demetevler mahallesinde kâin işletmeme İtfaaiye müfredatına onat şekilde yangın cıkış kapısı mimarilması gerekmektedir.

Satış öncesi bile sizler kucakin en şayan sistemi sunabilmemiz kucakin mesken ve anlayışyerlerinizde ayyaşif strüktürlmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın bapları dair sizlere mukteza detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru medarımaişetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri net yan yerı 150 metrekare’den ziyade ve takkadak bir araba katmanı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten çokça olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması mecburi kılınmıştır.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe yaraşıklı şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat çalışmalemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz kredili bir alan yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı bilim alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir Yangın Merdiveni Kapısı malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini yönlü görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler delik önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Report this wiki page